Stanford’s New MBA Dorm: Most Posh Ever?

The tower entrance at the end of what Stanford calls the Arrival Walk which was intentionally designed to align with the Bass Center.

The tower entrance at the end of what Stanford calls the Arrival Walk which was intentionally designed to align with the Bass Center.

 

Viking Study: Located just off the main Tower Entrance, this den-like room will be a primary space for students to gather and have various types of social activities. With a staircase that provides access to all three floors, it features large windows, and a wall of doors that open out to the Goldman Court. Coffee and tea service is also available.

Student Lounge: Located just off the main Tower Entrance, this den-like room will be a primary space for students to gather and have various types of social activities. With a staircase that provides access to all three floors, it features large windows, and a wall of doors that open out to the primary courtyard. Coffee and tea service is also available.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]